trullsans pläjs

2016-03-28
22:53:56

Trött på mig själv.....och Ingvar

Ingvar Kamprad är nog en ganska så bra människa. Tänk bara så många människor som han har gett arbete. Och tänk bara så många hem han har möblerat. (Ja just han har väl inte personligen möblerat dom men han har ju iallafall gett folk möjligheten) 
Men tänk oxå så in i helvete många människor han gör förbannade varje dag. Han säljer möbler till (oftast) vettigt pris. Platta paket så att man kan stoppa in ett helt bohag i bilen när man kör från Ikea. När man sen när man kommer hem med alla dessa platta paket så ska innehållet skruvas ihop. Och det är just där och då som Ingvar blir en mycket hatad man!! Jag tycker att det är roligt att skruva ihop Ikea möbler. (Ja, jag är väl lite smått störd antar jag) Idag skulle jag skruva ihop en "bestå" hylla till Liams rum. Allt gick som en dans. Jag följde den enkla beskrivningen till punkt och pricka och på ett litet kick var stommen ihopsatt. Då var det dags att sätta dit skåpsluckorna. SUCK!!!! Jag skruvade och skruvade. Fick luckorna på plats men dom var sneda och vinga. Men det ska ju "bara" vara till att skruva lite på justerings skruvarna. I HELVETE HELLER!!! Jag skruvade och skruvade. Men inte fan blev dom raka för det. Flertalet gånger övervägde jag att gå ut och hämta en yxa och hugga allt till brasved och trycka in det i kaminen. Liam satt skräckslaget och tittade på och bara väntade på att jag skulle få ett utbrott. Jag försökte verkligen behärska mig och jag gjorde allt som stod i min makt för att inte skrika svordomar och könsord i hans närhet. (Som om svordomar och könsord skulle göra att det gick bättre???) Det är inte bra att tränga undan alla dom där fula orden. Då riskerar jag att drabbas av tourett senare på kvällen och sitta och helt okontrollerat skrika könsord i tv-soffan. När jag kände att jag ville mörda Ingvar Kamprad (eller vem som helst som jobbar på Ikea) så bestämde jag mig för att skita i dom där jävla luckorna och överlåta just det momentet till någon annan, med bättre tålamod. 




Robban kom hem. Skruvade lungt och sansat på dom där skruvarna och vips så satt luckorna som dom skulle. 
Min lugna fina make.....med det enorma tålamodet (tack och lov för det. Annars hade han aldrig kunnat vara gift med mig) 
Jag har avslöjat Kamprads affärsidé!! Vi gör möbler som är så billiga att tillverka att vi kan sälja dom billigt men ändå göra en förtjänst. Paketen ska vara platta så att folk handlar myyyyycket. Även om dom kommer till varuhuset i en liten Fiat. Instruktionerna över hur man sen förvandlar dessa platta paket till fingerande möbler, ska vara så enkla att vilket idiot som helst klarar av att skruva ihop dom
Så långt har jag inget emot hans affärsidé. Men sen flög själve fan i herr Kamprad och han beslutade att när man nästan är klar så ska det finnas ett sista moment som är ett helvete att få rätt på. Och det har han verkligen lyckats med!! Under tiden som man sitter där och spottar och svär och försöker få rätt på den där allra sista skruven så lovar man sig själv att aldrig någonsin mer köpa så mycket som en liten toaborte (vilket är en av dom  saker som inte köps i byggsats) på det jävla varuhuset igen!!! Just det lovade jag mig själv idag......ändå är det dags för ett nytt Ikea besök i morgon. Jag blir verkligen trött på mig själv.....och Ingvar Kamprad.