trullsans pläjs

2012-12-31
17:25:59

Detta blir mitt sista inlägg......

..... för i år
 
Jaha, så återstår det då bara några ynka timmar av detta året. Det är väl nu man ska sumera året som har gått och titta tillbaka på allt som hänt. Men eftersom jag knappt kan minnas vad jag gjorde igår så ser jag ingen mening i att minnas vad jag gjort under de gångna 12 månaderna. Ett annat "måste" är ju att fila på sina nyårslöften. Men även det tänker jag skita i. Jag har karaktär som är lika med noll så jag finner ingen som helst mening i att pressa ur mig ett löfte vid 12 slaget. Ett löfte som jag ändå har brutit innan klockan visar 00:05. Men om man nu måste så får jag väl pressa fram ett som jag iallafall själv tror mig kunna hålla. Så mitt nyårslöfte blir alltså att jag lovar att försöka skriva/säga 2013 istället för 2012. Risken för "återfall" är enorm, det är jag medveten om, men jag ska göra ett tappert försök ;-)
 
Nyårs kvällen kommer (förhoppningsvis om barnen kan ge f*n i att bråka) bli en lugn och skön hemma kväll. Vi ska äta gott och dricka gott, ta det lungt och bara vara. SKÖNT!!
Magsjukan hotade lite med att komma på besök, men jag lyckades skrämma iväg den med mina vitpepparkorn. *Pju*
 
Barnen sitter nu i soffan, nyduschade och snygga och dricker en drink dom blivit serverad och känner sig som kungar. Pft..... tänk vad lite sockerdricka, apelsin juice och drink mix kan göra. :-)
 
 
 
Den smördegs inbakade fläskfilén ska snart in i ugnen och kvällens mys kan börja.
 
 
Det var egentligen bara en sak jag ville säga med detta inlägg. Nämnligen: