trullsans pläjs

2016-04-25
09:36:07

Koffein och sömnlös natt.

Jag är väldigt känslig för kofein har jag kommit på. Dricker jag kaffe för sent på dagen så är det ett helvete för mig att somna. Därför har jag satt en regel för mig själv. INGET kaffe efter klockan 16!! 
Robban kan dricka kaffe precis hur sent som helst. Han kan svepa en hel kanna på väg till sängen om han vill. Han somnar ändå i samma sekund som huvudet landar på kudden. 
 
Igår kväll när Robban, vid 20 tiden, satt och sörplade på sitt kaffe så tog jag istället en "Celsius". En läsk liknande dryck fast mycket nyttigare. (Har jag fått för mig) 
När Robban, vid 22:30, tyckte att det var dags att gå och lägga sig så följde jag lydigt med. (Ja nu är det ju inte så att han bestämmer när jag ska gå och lägga mig. Men följer jag inte med när han går upp så fastnar jag i något tv-program och sen kommer jag aldrig i säng.) Robban somnade i vanlig ordning i samma sekund som huvudet landade på kudden. Det gjorde inte jag!!! Jag kände mig inte ens det minsta trött! 


Jag vände och jag vred. fram och tillbaka. Snurrade runt i sängen så att jag trodde det skulle nötas hål i lakanet. Jag räknade får, jag räknade mina fingrar (fall i fall att jag råkat tappa ett eller två under dagen), mina tår, Robbans andetag, mina andetag. Allt som går att räkna räknade jag. Men inte fan blev jag trött för det!!
 
Jag läste Aftonbladet (tom dom mest ointressanta artiklarna), spelade Candy cruch tills "liven" tog slut, kollade Facebook men insåg att mina vänner är väldigt dåliga på att uppdatera natte tid. 
Sista gången jag tittade på klockan så var den 03:15. 
05:55 ringde mitt larm och det var dags att stiga upp. Jag behöver liiiiite mer än 4 timmars sömn under en natt för att fungera bra under dagen. 
När klockan ringde ska erkännas att jag för en liten stund övervägde att bara strunta i det och sova vidare. Men jag har ju barn som ska till skolan så det var bara till att, med rödsprängda ögon, masa sig upp ur sängen. 


När jag (halvt sovande) stod och borstade tänderna så slog det mig. "Celsiusen" jag drack i går kväll....... Vad innehöll den egentligen?? 



Just det!!!! KOFFEIN!!!!  
Fan vad jag blir trött på mig själv!!! Det är ju liksom inte första gången!!! Hur dum får man lov att bli??? 
Tror fan att jag ska gå och hänga mig i sladden till kaffekokaren!!!! Då kan jag ju inte göra så korkade saker fler gånget!! 

🙄🔫