trullsans pläjs

2015-06-28
13:56:00

Söndrig handbroms och andningshål.

Det har varit ganska så mycket här senaste tiden. "Lite" fööööör mycket måste jag väl säga. Och det har varit oerhört jobbigt att känna att man är på väg att rasa ihop psykiskt, att man inte räcker till och hinner med. Att försöka dra i "handbromsen" men inse att veijern (stavas??) har gått av så att den där bromsen inte fungerar. 
När den vanliga "bromsen" inte fungerar så måste man hitta andra sätt att stanna upp på. Och jag (och även Robban) behövde en paus. Ett andningshål, en möjlighet att vara Robban och Jessica och inte bara mamma och pappa som strävar på i vardagen för att få allt att fungera. Hemma går det inte att hitta det där andningshålet. Där trampar man runt i alla måsten och kan inte blunda för dom och inte låta bli att ta tag i dom. Man kan inte ägna sig åt bara varandra utan att hela tiden bli påmind om att man är just mamma och pappa. Missuppfatta nu inte det hela för vi älskar verkligen att vara föräldrar. Men samtidigt saknar vi att vara just Jessica och Robban. Kunna prata som vuxna utan att någon alltid kommer och avbryter. Kunna gå ut och käka på restaurang, sitta kvar lääääänge efter maten och zippa på en drink utan ett barn som sitter och vrider sig på stolen och är rastlös och vill gå.  Så häromdagen bokade jag helt enkelt ett rum på Marina Plaza i Helsingborg. Bestämde (utan att fråga Robban) att NU tar vi en paus och bara ÄR!!
2 av 3 barn "slängdes" in hos moster på "spa" med övernattning och all inclusive i Ekeby. Där visste vi att det minsann inte skulle gå någon nöd på dom. 

Liam hann knappt ens hälsa på sin moster innan badbyxorna var på och han hade intagit jacuzzin. Och där stannade han sen istort sett hela tiden. 

Jag och Robban körde vidare till Helsingborg och checkade in på hotellet. Där väntade ett fat med exotiska frukter och en flaska champagne. ❤️




Lite champagne, en powenap och sen ut på Harrys för att käka lite och dricka lite drinkar. 

GIGANTISK hamburgare...... Som jag inte orkade äta mer än knappt halva av. 



Nomnomnom. 


Lugn och ro. Bara ligga och titta på tv och BARA VARA!! Bara för att vi kunde!!!

Härlig utsikt från "vårt" fönster. 


Vem ska bädda denna stökiga säng?? Inte VI iallafall!! 😊



Hotellfrukost är något av det absolut bästa jag vet!!! Massor gott att välja på, fram och undanvikad av någon annan. Kunna sitta och trycka i sig ohälsosamma mängder av frallor, ägg & bacon, pannkakor, frukter, Jouice och allt man bara kan tänka sig att ha till frukost, och sen bara resa sig och gå. Låta någon annan duka av och ta hans om disken!!! 
Nomnomnomnom

Efter brakfrokusten föll vi i matkoma en stund innan vi (motvilligt) checkade ut och återvände (energifyllda) till vardagen. 
Detta har vi lovat varandra att göra minst en gång om året. Jag längtar redan till nästa gång. ❤️❤️❤️