trullsans pläjs

2016-02-26
22:15:05

"Rövpressare" och idioter

Det är ganska skrämmande hur FÅ det tycks vara som vet vad det betyder när man har en sådan här skylt på bilen:

Vissa tror att det betyder KÖR OM. Och det är väl helt okej. Men skrämmande många tror att det står "Skit i allt vad hålla avstånd heter och ligg och tryck bilen i röven så nära det bara går!!" 
Jag blir jävligt irriterad när bakomvarande bil ligger och trycker mig i "röven" när jag kör. Men jag blir fullkomligt vansinnig när dom gör det när det är Benjamin som sitter bakom ratten. Vi har satt skylten där för att det dels är lag på att ha den där, men även för att göra andra trafikanter uppmärksamma på att den som sitter bakom ratten i detta fordon har mindre vana av att köra bil. Kanske tom. INGEN vana alls. Så ha förståelse och visa hänsyn!!!!  Det händer lite då och då att jag har en bil som ligger och trycker allt för nära när jag kör. Men det händer istortsett varje gång som Benjamin kör och varje gång har jag lust att säga till Benjamin att han ska "hålla kursen" medans jag klättrar bak och öppnar bagageluckan så att idioten bakom oss kan köra in. För jag antar att det är det han vill. 
Här om dagen när vi var ute och körde och en sådan där idiot låg och tryckte bakom oss så frågade Benjamin vad man ska göra när detta händer. 
Ja du.... Vill du veta vad man enligt regelboken ska göra eller vad man enligt  mig ska göra? Han ville veta båda sa han. Ja enligt regelboken ska du (om möjligt) snällt köra ut i kanten och kanske även lätta lite på gasen så att idioten kan köra om. Enligt mig kan man stå på bromsen så att idioten brakar rakt in i bilen. Men det kan leda till en bestående och besvärlig nackskada (som jag inte kan stava till) och det är ytterst tveksamt om det är värt det. 
Alternativt så kan man lätta på gasen och köra låååååångt under rekommenderad hastighet bara precis för att jävlas!! Man kan då samtidigt passa på att ta bilnumret på idiotens bil, kolla upp ägarens adress och sen skicka en brevbomb till honom.  Typ så som jag gjorde med en idiot till lastbils chaufför hela vägen från Vittsjö. Ja nu skickade jag ju i och försig ingen brevbomb till honom. Jag ringde hans chef istället och talade om hur jävla illa hans anställda körde. Och jag hoppas att chauffören fick sig en blåsning!! 

Håll för i helvete avstånd i trafiken. Oavsett vad det är du har framför dig. Men framför allt om du har en bil med en övningskörning skylt!!!!