trullsans pläjs

2009-12-31
14:33:47

Mitt "Bokslut"

Så här på årets sista dag så är det väl kanske meningen att man likt alla andra bloggare ska sumera året. Göra någon typ av "bokslut" för att from i morgon börja om på ruta 1 och med ett alldeles nytt liv. Mitt gångna år har överlag varit ganska så bra. De senaste veckorna har dock gjort att hela året har kännts skit om man tittar tillbaka. Dagen inna lucia tappade jag all förmåga att se livet, tillvaron och framtiden i något annat än svartaste svart. Det var som om jag trillade ner i ett stort bottenlöst hål. Jag bara föll, föll och föll. Men jag är på tillbaka vägen. Tack vare en av dom som jag älskar allra, allra mest här i världen så börjar det dock ljusna igen. Det finns fortfarande mörker kvar, och jag vet att än är det inte över. Men den starkaste personen jag känner kommer att se till så att vi alla i framtiden kan pusta ut och bli 100% glada och lugna igen. (Jag vet att du fixar det älskade *****)
Nå väl, detta blir med största sannolikhet det sista inlägget jag gör i bloggen under år 2009....kanske även det sista någonsin (som hämndför att ni är så jäv*** snåla med kommentarerna)

I kväll blir det en lugn kväll hemma hos mamma och pappa.
Enligt planen så ska jag och pappa laga en helt obeskrivlig måltid, mamma och Robban ska sitta och ta det lungt och kanske ev. diskutera hur lyckligt lottade dom är sojm är gifta med mig och pappa. (Ja, mamma med pappa och Robban med mig då så klart. Ifall det var någon som undrade hur förhållandena såg ut.)
Barnen kommer, i väntan på maten, helt självmant sitta, raka i ryggarna och med händerna knäppta i knät, vattenkammad mittbena och glorian stark lysande över deras huvud. Glada, tysta och bara helt underbara kommer dom att vara. Enda gången någon av dom kommer att öppna munnen är när dom ska säga till någon av brödrarna att bråka är tråkigt och att 2010 kommer att bli ett härligt bråkfritt år.
Ja, så kommer det sääääkert att bli.....


Vad jag egentligen ville var att önska alla ett gott nytt år och hoppas att 2010 bringar mer glädje än sorg och att problem som fanns i 2009 försvinner eller hittar en lösning i 2010.