trullsans pläjs

2010-04-29
21:03:23

Förtvivlade lilla Liam.

Idag eller snarare i kväll så hade Benjamin konsert i skolans aula. och självklart så ville hela familjen vara med och lyssna... Nja, hela familjen var kanske att ta i för Liam ville inte alls. Men mer om det senare. Först lite bilder från konserten =)




Han kan inte bara spela gitarr...han kan se sur ut oxå =)

Men nu, åter till Liam som inte alls ville på konsert. Han lämnade ju en lapp med vårt telenr i Hildings fack på dagis. Och när jag hämtade hem honom efter dagis så var han noga med att påminna Hilding om att han kunde ringa när helst han känner att han vill leka. Och sen var det ju bara till att hem och vänta, längta och hoppas. Jag har ju förklarat att vi måste prata med Hildings mamma (eller pappa) innan det kan bli ngn lek så hela Liams hopp låg nu i Hildings små händer. När Robban kommit hem från jobbet och middagen låg i magen så tog jag Diva och gav mig av ut i skogen för att rasta av henne lite innan det var konsert dags. När jag kom hem igen så var Liam i upplösnings tillstånd. Han berättade att NU hade han pratat med Hilding i telefon så NU kunde han åka och leka med honom. Robban berättade att det var som han sa. Hilding hade verkligen ringt och Robban hade pratat med hans mamma som hade berättat att Hilding oxå hade varit eld och lågor när han kommit hem från dagis. Han ville ringa för att leka med Liam NU!!!! Det skar verkligen något alldeles obeskrivligt i mamma hjärtat och jag kände mig som universums sämsta och elakaste när jag berättade för Liam att idag går det inte. Klockan var mycket och vi skulle på konsert. Liam bröt ihop fullständigt och blev otroligt förtvivlad. Han ville inte alls på någon tråkig konsert. HAN VILLE LEKA MED HILDING!!!!


Min stackars lilla förtvivlade prins.

Enligt Hildings mamma så skulle dom dessvärre inte vara hemma i morgon heller och på lördag kan inte vi. Så det kommer ändå gå några dagar utan att dom kan leka.
Liam var otröstlig och han grät hela vägen upp till skolan. En del av mig ville bara strunta i den där konserten för att Liam skulle få leka med sin nya vän. Men jag hade ju en annan prins som skulle spela på konserten så en annan del av mig ville ju så klart dit. Jag har försökt förklara för Liam att "det går fler tåg" men det ger ungefär lika stor tröst som när min mamma försökte laga ett brustet hjärta med orden "förlorar du en så står det tusen åter" Det tröstade inte ett jävla dugg (trots att det var sant)



En rödgråten Liam på väg in till en konsert....långt ifrån Hilding.