trullsans pläjs

2015-12-31
10:04:03

Ikea och renoveringsplaner.

När vi gjorde vid i sovrummet så köpte vi golv på Ikea. Vi resonerade som så att det duger i ett sovrum där golvet faktiskt inte behöver vara så jätte slitstarkt. (Ev. Kommer vi så småningom att ångra detta beslut)
När golvet var färdiglagt så visade det sig att vi hade tagit en låda för mycket. I tisdags kväll kom Robban (Ja, han tycks verkligen aldrig lära sig av sina misstag) med förslaget att vi skulle köra upp till Ikea och lämna tillbaka den där lådan och käka lite brunch. 
Sagt och gjort. Igår gav vi oss av. Jag, Robban och Jejje. Liam skrek i panik och sprang och gömde sig så fort vi sa Ikea. Så honom lämnade vi hemma.

Nomnomnom. En liten frukost i all enkelhet. 

Frukosten intogs, golvet lämnades och både Robban och Jejje gjorde sig redo för att återvända till bilen och åka hem. 
Appappapp!!!! Man åker INTE till Ikea utan att besöka fyndet. 


Det vore en synd värre än mord!!! Båda två himlade med ögonen och hoppades innerligt att jag inte skulle hitta något där. Robban var den som hoppades allra mest. Han visste ju att om jag hittade en billig blomkruka där inne så fanns risken att han åkte på att måla.....IGEN!!
Nej då, nej då. Vi ska bara titta sa jag och tvingade in dom i butiken. 

Och ut kom vi med nya hyllor till Liama rum. 😊

Liam har bönat och bett om att få även sitt rum ommålat. Han har idag blåa väggar med eldsflammor på. Något som Benjamin valde för en massa år sedan då han hade det rummet. Det blev fräckt och pojkigt. Liam tycker det är töntigt och pinsamt. Han vill ha vita väggar. (Det är mammas pojke det!! ❤️) 
Han har idag en sådan där "öppen" bokhylla från Ikea. 



Jag har blivit lite av en allergiker mot "öppna" hyllor. Böcker och annat synligt krafs får det att se rörigt ut. Så jag har drömt våta drömmar om att få ställa in skåp där istället. På fyndet hittade jag dom. 
Bestå. (Bild lånad från google) 

Och blinkade allt vad jag orkade med dom blå. Allt medans Robban (som vanligt) himlade med ögonen och drog en djup och ljudlig suck. Han visste ju vad det innebar. 
Vi har ju faktisk sagt att vi ska måla om även hos Liam. Men när nu hyllan är köpt så känner sig Robban plötsligt pressad att göra det. Men inte behöver du väl känna press kära make. Gör det när du känner att du har lust. Ska jag börja tömma rummet idag?? Eller vad säger du??