trullsans pläjs

2010-02-28
20:41:35

Hittas....Hittas inte....

Jag har skrivit, suddat ut, funderat, skrivit, suddat ut, slitit mitt hår, suckat, stånkat och stönat. Skrivit.....och suddat ut. Så där har jag hållt på i något som känns som en hel evighet. Innan jag tillslut kände mig riktigt nöjd med mig själv och mitt verk. Om jag inte nockar den där arbetsgivaren av stolen så får jag nog honom/henne till att iallafall gunga till lite på stolen. Använde Robban som försökskanin. Läste för honom och han tyckte det var JÄTTE bra. Hrm...Robban är min make (på gott och ont) Han säger så för att det helt enkelt är lugnast så. Hade han börjat klaga och kjritisera så hade jag så klart skrynklat ihop pappret (ja tro det eller ej, men jag använde mig av vanligt papper och penna) och slängt det för att börja om från noll igen. Så Robban kändes ju inte som den allra pålitligaste resensenten (heter och stavas det så?) Vem kan jag då lita 100 på? MAMMA!! Ringde även henne och läste. Hon kunde ju om hon ville vara ärlig och säga att det var den sämsta smörja hon någonsin hört, sen kunde hon ju slänga på luren, dra ut jacket och slippa se mina sura och besvärade miner. Men mamma tyckte absolut att det var bra skrivet, och sa att om det hade varit så att jag sökte jobb på MONIKAS SYATELJÉ I VINSLÖV (Slog mig just att det var länge sedan jag smög in lite reklam) så skulle hon absolut anställa mig med högsta tänkabara lön GENAST.....eller ja, hon sa kanske egentligen att hon absolut skulle ta in mig för en extra intervju.... men det är väl nästan det samma....iallafall ett steg åt det hållet.

Nåväl. Med mammas vackra ord om mitt brev så var det ju ingen tvekan. Det skulle i morgon överlämnas till min kanske framtida chef. Så jag satte mig vid (den porrfria) lånedatorn och knappade över mina kråkfötter till datorbokstäver. Oooohhh så proffsigt och fint det såg ut.
Så kom vi då till det moment då allt skulle lämna datorskärmen och komma ut på papper via skrivaren!! Har jag sagt att jag inte är ngt datorsnille?? Jag kan fan inte få datorn att hitta skrivaren!! Tröga jävla dator!! Den sitter ju kopplad, och när jag trycker in sladden så talar datorn om att ny maskinvara är hittad. Men när jag ska skriva ut så hittar den plötsligt inte den nya maskinvaran som den nyss hittade!?!? Slarviga jävla dator som inte kan hålla reda på sakerna.
Så vad ska man nu göra?? Ska hela mitt framtida yrkesliv stå och falla med en slarvig dator och en skrivare som leker kurragömma????

*Morrar*