trullsans pläjs

2013-12-27
22:39:17

Grattis älskade farmor

Älskade, underbara, fina och framför allt saknade farmor. Idag skulle du ha fyllt 92år. Jag och Liam har varit på minneslunden idag. Lagt en blomma och tänt ett ljus för dig på din dag.
Idag för precis ett år sedan körde vi (hela familjen) hem till dig i din lägenhet. Vi kokade kaffe och jag hade gjort tårta som vi hade med oss. Du blev så oerhört glad och tacksam över att vi kom. Så lycklig över att vi kom och uppvaktade dig på din dag. Och vi var så lyckliga över att få träffa dig. Du betydde så obeskrivligt mycket för mig, för oss. Det var en av dom sista gångerna vi träffades och pratade. Du hade gett upp redan då och jag visste om det. Jag visste att du inte ville mer och jag förstod dig. Vetskapen gjorde ont men jag accepterade. Vi båda visste att det var den sista av dina födelsedagar som vi firade tillsammans.
Du finns inte längre hos oss. Men finns här ändå. Ibland kan jag känna din närvaro. Jag vet att du vakar över oss och det känns tryggt och bra. Ibland kan jag nästan höra ditt härliga hjärtliga skratt när Liam säger något roligt. Jag kan höra dig kommentera hur snobbiga pojkarna är när dom klär upp sig. Hur du säger att jag är otrolig när jag hittar något riktigt fynd på någon rea. Att jag är klok som en uggla och allt det där som du alltid sa.
Du sa aldrig med ord vad jag betydde för dig men du visade det på så otroligt många sätt och jag visste att du tyckte om mig lika mycket som jag tyckte om dig. Du fattas mig älskade farmor.
Bara för att du inte längre finns här på jorden så betyder inte set att du inte ska firas. Så idag, efter att vi varit på minneslunden, så bakade jag och Liam en tårta. Vi har köpt rosor som står i en vas på bordet och Liam ville absolut att vi skulle ta ner ditt foto från väggen och ha på bordet tillsammans med ett tänt ljus när vi åt tårta.
Du fattas oss farmor, men vi vet att du har det bra där du är nu.
 
Grattis underbara farmor på det som skulle varit din 92års dag.