trullsans pläjs

2009-11-28
20:16:58

"A-K" är BÄST=)

I dag har vi varit i Ullared. Robban hade ett ärende till Göteborg och föreslog att hela familjen skulle åka med och att dom som ville skulle hoppa av i Ullared för div. julklappsinköp. Han är listig som en räv den mannen. locka käringen (Mig) med shopping på Gekås och vips så har du rese sällskap iallafall halva resan =) Att denna smarta idé borrar ett mer eller mindre enormt hål i plånboken får det nog vara värt för att slippa sitta där ensam i bilen när milen susar förbi. Men det fanns fler julklappar på önskelistorna som skulle bockas av, och kan man göra det till en billigare peng så är inte jag den som säger nej till ett Ullareds besök. Hrm....å andra sidan så säger jag väl aldrig nej till ett Ullareds besök.
Idag bar det iallafall av. När vi kom upp så tackade jag ödet...eller vad f*n man nu ska tacka för att man känner "folk på insidan" av Gekås. Det var kööööööö. JÄTTE JÄTTE JÄTTE LÅÅÅÅÅÅNG kö.  Jag kan inte förklara hur lång den där kön var, men jag fick höra senare att vissa hade stått ute och köat i 2½ timme!!!! Fy f*n säger jag bara. Jag hade aldrig stått där så länge. Jag hade hellre vänt om och åkt hem igen utan att ha köpt så mycket som ett par strumpor.
Men nu är ju jag så lyckligt lottad att jag har "folk på insidan" =) Folk som efter bara ett litet samtal fixar in mig bakvägen på ett litet kick.
Och jag måste ju erkänna att det kändes otroligt bra att bara gå förbi alla som suckande, stånkande och muttrande stod och kollade på sin klocka för 126384785986:e gången där i kön.
Precis som en kändis gled jag, Benjamin och Liam (Jonathan valde att förlja med Robban till Götet) in i varuhuset på en riktigt delikat räkmacka =) Sa mitt namn i informationen och önskades sen en trevlig dag och visades in till shopping paradiset. Ett jätte, jätte, jätte tack till "A-K" som (trots att hon funderade på om jag verkligen var till mina sinnes fulla bruk som ens åkte dit just idag) fixade så att jag blev uppsatt på ngn typ av Vip-lista. Jag är dig evigt tacksam ska du veta ;0).
Väl inne i Varuhuset (som för övrigt hade stängt dörrarna och inte släppte in mer folk på ett tag eftersom "kvoten" för vad brandsäkerheten tillåter var fylld till bristningsgränsen) satte jag genast igång julklappsjakten. Och fynden avlöste som vanligt varandra. Vagnen fylldes ganska snabbt =)
Det var trångt, varmt och verkligen tröättsamt att gå där inne och armbågas med alla andra shopping sugna. Men det var det värt. Och vem är jag att klaga?? Vissa av dom som gick där inne och armbågades hade ju trots allt stått utanför och väntat i 2½ timme för att få komma in och använda sina armbågar. Jag som kommit in via en gräddfil fick snällt acceptera en armbåge eller två i sidan..... men det var det värt =)


Än en gång TACK "A-K" (Vet inte om det är ok att skriva ut hela ditt/hennes namn)