trullsans pläjs

2007-03-31
17:23:02

Gissa och vinn!!!!

Min Robban är bara BÄST!!! Han har verkligen ett hjärta av guld och det är nog (dels) därför som jag älskar honom så otroligt mycket. Hans senaste goda gärning är att han hittat en ny tvättmaskin till mig. Efter som jag är fullkomligt manisk med att tvätta så har jag avverkat ett antal maskiner genom åren. Jag har bokstavligt talat tvättat slut på dom. Om en maskin till en vanlig Svensson familj håller i ...låt säga 5 år, så håller samma maskin till mig i max 3 år. När vi flyttade in här så fanns här en maskin som var nästan sprillans ny. Och med tanke på hur svinit hela huset var så tror jag inte att fd husägaren använde maskinen särskillt ofta. Så man kan nästan klassa maskinen som sprillans ny. Vi har bott här nu i ca 3 år (eller är det 4???) och den där nya, fina och braiga maskinen som då fanns här har för länge sedan sagt upp sig. I samma veva som den la av så rasade så klart hela mitt liv ihop som ett kort hus. Det var som att missta en väldigt kär familjemedlem. Och Robban märkte DIREKT hur mitt humör stöp i backen. Sur, tvär och allmänt otrevlig blir jag när jag inte kan skötta mitt tvättande. Robban som känner mig väldigt väl insåg ganska snabbt att enda sättet att få mig på bra humör var att fort som attan skaffa fram en "ny" maskin till mig. Så han slängde sig ut på blocket (eller var det nu var) och sökte nästan i panik efter en maskin till mig. Han visste att oavsett vad han än hittade så skulle jag bli nöjd. Det enda han lyckades ragga tag på var en toppmatad historia som jag har hatat sedan dag ett. Men den har iallfall fått duga, för den har ju trots allt hjälpt mig att kunna tvätta. Och i samma sekund som den kom in i mitt hem så blev jag den "gammla" glada Jessica igen. Robban lovade att vi bara skulle ha den "så länge" i mina öron lät det mer som "denna får du ha tills du tvättat sönder den" Men så idag så hittade han en annan maskin som bara var några månader gammal och som skulle säljas pga flytt eller vad det var. 3500kr men billigare vid snabb affär. Robban slängde sig genast i bilen och körde dit för att titta. Jodå, den var super fin och Robban tyckte att en sådan skulle hans "tvättoman" till fru ha. Men trots att han verkligen var jätte snabb så tyckte inte den nuvarande ägaren att han skulle få den så mycket billigare som Robban tyckte. Så han körde där ifrån utan maskin. *Bölar* Men nu har han gått här hemma och "sögit på karamellen" en stund och kommit fram till att jo, frugan SKA ha den. Så han har ringt killen och sagt att han kommer och hämtar den i morgon. *Hoppar och skuttar* Så from i morgon så har jag en (för mig) ny maskin.
*Funderar* Jag ska nog annordna en tävling här i bloggen. Hur långt liv gissar ni på att maskinen får efter att den kommit i mitt våld??
Släng in en gissning under kommentarer. Vinnaren blir den som kommer närmast det rätta svaret. Skynda, skynda. Det är fina priser som står på spel. 1:a pris är en söndrig tvättmaskin!!!