trullsans pläjs

2013-09-21
10:24:38

Blivande pedofil??

Idag är det lördag. Och på lördagar är det frallefrukost som gäller i "The Sandén residens" Jag älskar lördagar och söndagar för då är hela familjen samlad kring frukostbordet. Hrm...ja, förutom Benjamin som tycker att det är näst intill okristligt att äta frukost så "tidigt" Han äter hellre frukost när övriga familjen börjar planera för lunch.
Vi sitter där och käkar våra frallor och jag och Robban läser vars en del av tidningen Norra Skåne. Som ett strävsamt gammalt par byter vi sen del när vi är klara och läser vidare. Egentligen är det en förbannat tråkig tidning, men det känns på något sätt bra att ha den i alla fall. Det kan ju faktiskt dyka upp något intressant i den rätt vad det är.
Jag ska inte ljuga och påstå att jag läser tidningen från sida till sida. Rad upp och rad ner. Jag snarare bläddrar lite i den, tittar på bilderna och läser rubrikerna. Lite då och då är där någon artickel som fångar mitt intresse, och då läser jag så klart den. Ibland läser jag mitt horoskop. Vilket jag inte tror ett dyft på egentligen. Det skulle alltså stämma att alla som är född i samma stjärntecken som jag kommer att uppleva ungefär det samma idag då alltså??
När det står något om att vinna pengar så vill jag hiskeligt gärna tro på det, men hiten tills så har det minsann inte stämt. Jag har nog på sin höjd vunnit 30kr på en triss, vilket inte kan ses som en vinst eftersom jag ju faktiskt köpt lotten för just 30kr. Enligt min mattematik blir det plus minus noll.
Nå väl, idag läste jag som sagt mitt horoskop och jag funderar lite över hur jag ska tolka det:
 
 Jag ska jobba idag så jag antar att denna romantik kommer att utspela sig på jobbet. Kärlek vid första ögonkastet?? Jaha, måste ju vara en kund som steppar in och bara sveper iväg mitt hjärta då. Njut av umgänge med barn?? Är kunden minderårig och jag blir så störtkär så att jag plötsligt blir en pedofil??
Njaä...tror nog inte att jag vill lita på mitt horoskop idag va??