trullsans pläjs

2013-05-31
21:21:00

Reklam

Nu ska här göras reklam. Så lyssna (läs) nu Hässleholmare. Om ni får för er att ni vill ha nya fälgar och däck till er bil och ni samtidigt känner att ni har allt tålamod i världen samt en väldig massa fritid som ni inte riktigt vet hur ni ska förvalta. DÅ ska ni kontakta Tillgrens däck i Hässleholm. HÄR är en klickbar länk så att ni alldeles säkert kommer "rätt"
Robban tyckte att min pärla skulle ha andra fälgar, eftersom förra ägaren har använt dom andra som någon typ av fräs mot alla trottoarkanter som hon bara kunde hitta. Han ringde då till Tillgrens däck och beställde nya. Svarta skulle dom vara och bra däck som faaaaan skulle jag ha sa han. Denna beställning gjordes i måndags. Han frågade då om han möjligen kunde få dom påsatta som i onsdags. Men se det skulle bli lite för tight sa dom. Tidigast på Torsdag skulle dom ha fått hem dom. Så en tid för påsättning bokades. Robban tyckte att det var obeskrivligt bra att en påsättning gick att BOKA och undrade om inte även jag skulle skaffa någon typ av bokningssystem.
 
 
 
 
 
På onsdagen ringde Robban igen för att höra om det möjligen gick att ändra 16:30 tiden på torsdagen och ta det tidigare på dagen. Men OJ!!! Då kom dom på att dom visst glömt att beställa hem fälgarna Robban skulle ha. Alla kan vi glömma (allra helst jag) men sånt ska och får inte hända när man har med kunder att göra. Men nu var det som sagt så och det var inget som någon kunde göra något åt. Robban fick en ny tid på fredag (idag). En fredags påsättning fick ju duga. 16:30 skulle han vara där. 16:30 var han där. Jag må vara korkad, men jag tycker att har man bokat en tid så är det den tiden som gäller. Dock kan man väl ha överseende med någon liten försening. Ca 17:30, EN TIMME EFTER AVTALAD TID, blev Robban ombedd att köra in och upp på liften. EN HEL JÄVLA TIMME EFTER AVTALAD TID!!! Tro mig, jag hade sladdat där ifrån med skrikande däck redan efter en kvart. Men Robban har en ängels tålamod (det förklarar vårt 15år långa förhållande) och väntade snällt tills dom bad honom köra in. Efter att han kört in på liften så hissades bilen upp och de gamla däcken plockades av. Och sen hände........INGENTING. Fjanten som äger stället hade sagt i telefon till Robban att han skulle kränga på dom nya däcken på fälgarna under dagen så skulle det bara vara att "slänga på dom" när Robban kom. Men detta var så klart inte gjort och blev ta mig fan inte gjort i första taget heller. Folket i verkstan höll på med en massa annat och tycktes inte alls ha hört talas om det där med god service. Efter många om och men (klockan 18:10 för att vara exakt) hade Robban dock fått gjort det han kom dit för. Och Tillgrensfuckingjävladäckfirma hade just vunnit OCH förlorat en och samma kund på samma dag. DIT kommer vi ALDRIG att köra igen det är ju ett som är säkert!! Robbans största besvikelse är nog dock att ordet påsättning plötsligt har fått en så mycket tråkigare mening än det hade tidigare.
 
Men som sagt, känner ni att ni har ett aldrig svikande tålamod, fritid som ni inte vet vad ni ska göra med och om ni inte känner att ni vill ha minsta lilla bra service så vänd er till Tillgrens däck i Hässleholm. Dom är experter på det där!!
 
Tid tog det, men snyggt blev det ;-)