trullsans pläjs

2012-01-29
12:39:45

SÅ JÄVLA HÄFTIGT!!

Igår var jag och Robban bjudna på 35+40 års fest. Vi hade köpt presenter och gjort oss iordning för en kväll med "hattirajraj" Robban hade tagit på sig en ny skjorta som inte var svart. Ja, ja.... helt frivilligt togs den kanske inte på. Men jag behövde iallafall inte använda allt för mycket våld för att få på den ;-)
Min pappa kom och hämtade oss och barnen för att skjutsa oss till Osby och sen ta med sig barnen hem till sig där dom skulle övernatta tills idag.
Vi kommer fram till den beskrivna festlokalen i Osby big city och tvingas då inse att vi blivit RIKTIGT blåsta. För på fönstret till lokalen satt en skylt:



Plötsligt var vi bjudna på bröllop!!! FY FAN SÅ JÄVLA HÄFTIGT!!!!

Iväg till kyrkan där det satt en massa andra förvånade och överrumplade gäster. Att gå i kyrkan är inte direkt hobby nr 1 för mig. Men denna vigsel var så otroligt speciell. Inte en massa gaggande och dravel från prästen, inte 5739psalmer osv. Istället så spelade Jocke (brudgummen) gitarr och han och Mia sjöng en egen lugn version av Depeche modes låt I just can`t get enough Otroligt fint!! Så kom det till det där med jag ska älska dig i nöd och när jag har lust snacket. Jocke skulle säga efter prästen, och det var ju inga problem. Jag Joakim......tager dig Maria...... till min hustru att älska....osv.
Även Mia skulle säga efter prällen. Prästen pratar, Mia säger efter. Tills dom kommer till biten om att taga som sin äkta....för även där säger prästen HUSTRU. Hela kyrkan gapskrattade och min bänkgranne lyckades få med allt på film och jag HOPPAS verkligen att hon lägger ut filmen på Youtube =)
Nå väl allt blev bra till slut och dom blev herr och fru. Så var det dags för utgångs march. Och varför ha det som alla andra?? Jocke är ett av dom största Kizz. Så självklart blev det Kizz- I Was Made For Loving You som utgångsmarch. SÅ JÄVLA HÄFTIGT!!!
Efter kyrkan, där nog INGEN hade hunnit smälta chocken och fatta att det var bröllop, så bar det av tillbaka till festlokalen. Där blev det champagne (förbannat god sådan måste jag ju säga) och bröllopsmiddag som bestod av pizza från den lokala pizzerian. Absolut inte den typen av mat man förväntar sig på ett bröllop....om det inte är Mia och Jockes. Det var bara så självklart att på deras bröllop hade ingen annan mat passat in =)
Det var fest, dans, livemusik och tal som fick oss att vika oss dubbla av skratt, tal som tvingade (iallafall mig) att offra middagsservetten till forsande tårar. (Du hade så rätt vännen. Hon var där med dig/er/oss hela kvällen ♥) Hela kvällen blev (enligt mig) väldigt lyckad!! Jag hade hysteriskt roligt. Brud och brudgum var magiskt vackra och jag känner mig verkligen hedrad över att ha fått närvara vid deras vigsel.
All framtida lycka till HERR OCH FRU WALTHERSSON ♥