trullsans pläjs

2012-07-30
16:29:34

Hur kunde jag bara TRO?????

Måndag igen och Robban har idag (mycket motvilligt) återgått till jobbet. Rutinerna här hemma ska nu återställas. Under semesterveckorna har ingenting haft någon som helst rutin. Vi har ätit när någon eller alla i familjen har varit hungrig, gått och lagt oss när vi vart trötta stigit upp när vi kännt oss utvilade osv. Klockan har på något sett inte riktigt existerat annat än som en accessoar (Stavas???) på armen. Skönt på ett sätt, men även förbannat skönt när allt ställs till rätta igen.
Dagen idag har till stor del varit en jävla skitdag pga. vissa händelser. Men hela dan har jag trots allt haft en liten glimma glädje. För efter jobbet skulle Robban svänga inom Elgiganten och hämta mitt nya objektiv. Det förra förvandlades ju till maraccas när vi var i polen. Försäkringen gav mig ny kamera och nytt objektiv. Kameran fanns hemma på elgiganten, men objektivet skulle jag tvingas vänta på. På torsdagen skulle detta finnas till hands sa min vän "J". För att gardera sig något så skrev han dock att det skulle finnas först på fredagen. (Jobbar man på Elgiganten så är man nog medveten om att man behöver gardera sig. Dom brukar ju lova tjockt men hålla tunnt.)
Jag tvingade mig själv att vara tålmodig och vänta på det där objektivet. Vilket iofs inte var så svårt eftersom vi inte ens varit hemma. Men som sagt IDAG skulle Robban alltså hämta detta efterlängtade objektiv.
När han väl stod där inne på Elgiganten så slog det honom att han skulle bli senare hem än beräknat, så han ringde hem för att berätta att jag inte behövde börja med maten ännu. Och så talade han om att det inte verkade som om dom hade objektivet. INTE HADE?!?!? Nopp, restnoterat sa han.
-Har du fått ngt sms om att det kommit??
Jag: Vadå fått sms?? Det står ju i klar jävla text på kvittot att objektivet finna stt hämta ut på Felgiganten from. Fredagen den 27/7 2012. Då behöver jag väl inget sms??
Idio...*host, harkel* killen på Elgiganten skulle kolla upp vidare och sen återkomma till mig om NÄR jag kan få mitt objektiv.
Hur kunde jag vara så in i helvete korkad att jag verkligen trodde att en affär med Elgiganten verkligen skulle funka problemfritt denna gången???
Jag funderar just nu på om jag ska ta mig in till Elgiganten själv och bara kräva att få pengarna tillbaka och sen köpa objektivet någon helt annan stans!!!