trullsans pläjs

2009-08-31
08:22:14

Inget dagis

Under 2 veckor har vi skolat in Liam på dagis. Det har gått obeskrivligt bra, och med facit i hand så känns det som om vi hade kunnat lämna honom full tid redan andra dan. Under inskolningen har han varit på dagis varje dag. Måndag-fredag under varierande tider. Vissa dagar så har han inte skullat vara på dagis förän vid 10 tiden och då har han (efter att brödrarna kört till skolan) gått här och suckat och stånkat och frågat ett hundratal ggr NÄR vi ska till dagis.
Han har hela tiden varit medveten om att när brödrarna väl kört till skolan så är det snaaaaart dags för dagis. Nu är inskolningen slut och Liam går på sitt "riktiga" schema. Vilket innebär att han ska vara på dagis tis-tors. Detta gillades inte alls. Han tittade på när de stora killarna gjorde sig redo för skolan och sa "Snart ska jag till dagis" Det blev verkligen inga glada miner när jag förklarade att det inte blev ngt dagis idag utan först i morgon.
Han tyckte inte alls att det var bra. När Benne och jejje går till skolan vill han till dagis. Det riktigt skär i mamma hjärtat att han inte får gå dit men det känns obeskrivligt bra att han verkligen VILL dit och att han älskar dagis så som han gör.