trullsans pläjs

2015-05-28
07:32:21

Han fyller SJUTON. Inte 10!!!

För ganska så exakt ett år sedan var det en "vän" till min fd. svärmor som kontaktade mig För att visa mig vad fd. svärmor skrivit på Facebook. Det var samma snyfthistoria som hon har hållt på med i alla år. Eller iallafall sedan den gången då Benjamin var omkring 11-12 år och hon stod och berättade för honom vilken hemsk mamma han har och då själv slog spiken i kistan och bäddade för att Benjamin skulle välja att vända henne ryggen. 
Denna människa är sjuk. Mycket sjuk!!! Och hon lever i en bubbla långt ifrån verkligheten. Idag fyller Benjamin år. 17 år fyller han. Och hans sk. Farmor "gratulerar" honom genom att fortsätta på samma spår och spika ytterligare spik i kistan genom att öppet tala illa om hans mamma. Bra jobbat "C" smart drag, verkligen!!! I alla år har du anklagat mig för att tala illa, till Benjamin, om dig och din familj.  Som man känner dig själv känner man andra heter det visst. 


När du valde att (åter igen) publicera den bilden på honom så antar jag att du var omedveten om att han hatar när man lägger ut bilder på honom utan att dom först godkänts av honom. Speciellt om det är bilder på honom som liten. 


Zzzzzzzz..... Kan man bli annat än trött??? Det är verkligen sorgligt att du har sådan oerhörd brist på verklighetsuppfattning som du har. Samtidigt är det minst sagt imponerande att du klarar av att förvrida alla sanningar till lögner och dessutom lyckas få dina (oerhört naiva och lättlurade) vänner att gå på vad du säger. Men lögnen färdas snabbare än sanningen sägs det. Men en dag kommer sanningen i kapp. Var så säker!! Undrar hur dina "vänner" kommer att se på dig då? Undrar om dom kommer att fortsätta att sjunga med i din klagosång när dom förstår hur du, alldeles på egen hand utan hjälp, har fått Benjamin att vända dig ryggen. Undrar om dom fortfarande tycker synd om dig när dom förstår hur du har lurat, ljugit och faktiskt skadat Benjamin genom åren. 

Kommentarerna duggar tätt. Och det är verkligen sorgligt att se hur naiva folk är!! 




Ja tvi så ond jag är!! Tvinga stackars Benjamin att gång på gång sitta och vänta på en pappa som aldrig dyker upp på umgängena. Samma pappa som (utan att ens berätta) tog sitt pick och pack och flyttade till Göteborg, 23 mil bort. så att avståndet till sonen skulle bli större och då så klart ytterligare försvåra umgänget (som han ändå aldrig kom till)  Det finns verkligen ingen gräns för min ondska. För sen, som om 23 mil inte var nog, flyttar han ytterligare en gång. (Åter igen utan att berätta något) denna gången till Barcelona. Usch vad ond och elak jag är som hindrar "F" från att träffa sin son. 




Du, ska vi inte ta och öppna ögonen lite här och prova på att se saker och ting ur ett annat perspektiv?? Se det som alla andra (förutom dom av dina vänner som fortfarande inte har fått upp ögonen för vem du verkligen är)
I alla år har du beskyllt mig för att tala illa om dig och din familj. Jo, som man känner sig själv känner man andra heter det visst. 
Du har stått öga mot öga med Benjamin och talat om för honom hur hemsk hans mamma är. Detta förnekade du dock å det bestämdaste. På frågan om Benjamin ljög när han påstod det svarade du nej. Men du hade ändå inte sagt något ont om mig??? Hrm.... Jag kan inte se någon logik i hur Benjamin kan påstå en sak som inte är sant men ändå inte ljuga??? Nå väl, innerst inne tror (hoppas) jag att du är medveten om att det var just där och då som du drämde en 12 tums spik i din egen kista och alldeles på egen hand fick Benjamin att vända dig ryggen. 

I din uppmärksamhetskåthet och ditt enorma behov av att bli ömkad så går du dessutom ut och skriver en status som du uppenbart riktar direkt till Benjamin där du tom. sätter på pränt hur illa du tycker om hans mamma. Men du skulle väl aaaaaaldrig tala illa om en förälder så att barnet hör det. Eller hur?? Sådan är ju inte du!! Du skulle väl heller inte trycka det i en bok va? Nej, klart att du inte skulle. Sån är ju som sagt inte du!! 
Tillåt mig skratta åt din dumhet. Att en människa bara klarar av att sätta så många krokben för sig själv är trots allt lite roande. Och även ganska fascinerande måste jag säga. 


"vi hoppas att han en dag inte är så beroende av sin mamma längre....." 

Christine lilla. Benjamin fyller SJUTON år idag. Exakt hur beroende tror du att en 17 åring är av sin mamma??? Visst, beroende på så sätt att hon (i detta fallet jag) betalar och tvättar hans kläder, köper hem mat, lagar mat, ser till så att han har tak över huvudet osv. Allt medans han själv lever livets glada dagar med kompisarna. Han åker land och rike kring. Ena stunden är han i Malmö, nästa är han i Kristianstad för att sen plötsligt befinna sig i Höör. 
Låt säga ATT det skulle vara som du påstår, att jag hindrar honom från att träffa er. HUR skulle jag kunna stoppa honom?? Han kan hoppa på tåget, säga till mig att han drar till Malmö men istället åka åt motsatthåll. För att öppna upp ytterligare för hans resor så fick han idag bla. ett "Jojo sommarkort" i present som gör att han kan resa hur mycket han vill dygnet runt utan att behöva betala en enda krona. (Ja, det är så vi uppmärksammar födelsedagar i denna familjen. Vi gratulerar och ger presenter. Istället för som andra gå ut och nervärdera i sociala medier.) 
Han har en alldeles egen mobiltelefon och han kan ringa både dig, F och hela släkten 24 timmar om dygnet om han så vill. Och jag skulle inte kunna stoppa honom eller ens ha en aning!! 

Det som irriterar mig allra allra mest med dig och dina "anhängare" är att ni faktiskt dumförklarar Benjamin med era dumma kommentarer. 



Ni får honom att framstå som en svagbegåvad 10 åring. En människa utan varesig vilja eller talförmåga. En osäker liten kille som inte vågar gå sin egen väg eller ha sina egna åsikter!! Men vet du vad!!! Benjamin har tillåtits att växa, han har tillåtits att prova sina vingar och flyga och han har klarat det bra. Han har väldigt starka åsikter och dom kan ingen rubba hur mycket dom än försöker. Han struntar i vad andra (inkl. mig) säger, tycker och tänker. Han gör det han vill och det han tycker känns rätt för honom just där och då. Han har ett självförtroende som inte är av denna värld. Där av hans ord "Det är synd om dom som inte får lära känna mig" Han menar varje ord. För det är så han ser på sig själv. Som Guds gåva till mänskligheten. Vilket han på väldigt många sätt och vis oxå verkligen är. 
Dock är den kommentaren förmodligen inte alls riktad till just bara dig (hur svårt det än må vara för dig att förstå att allt faktiskt inte handlar om dig
Jag (vi) har alltid låtit honom växa. Låtit honom utmana sig själv. Låtit honom bevisa för både oss och (framför allt) sig själv att han vågar och kan. 
Och han har utvecklats till en stark och självständig och stark person. Inte en osäker, lätt ledd och korkad 10 åring som du och dina "anhängare" försöker få honom att framstå som. 
Men ärligt talat. Det säger ju en hel del mer om er än om honom och mig. Eller hur??