trullsans pläjs

2011-08-30
19:50:22

Robinson på tv.

Jag och Robban har kommit överens om att kl 19:30 är en väldigt bra tid att gå upp och starta natningen av Liam. Det ska borstas tänder och tvättas, kissas, läsas saga, stoppas om osv. Börjar man vid 19:30 så är man klar vid 20:00 (Om inte Liam väljer en sådan där lååååång saga som man känner är reda döden att plöja igenom.) Varannan kväll nattar jag och varannan kväll nattar Robban. Iallafall på ett ungefär. Det är inte sa att vi har ett schema att bocka av. Ska den ene något så tar den andra det osv. Och får Liam själv välja så blir det jag som nattar. Jag läser saga bättre och har mjukare och skönare händer att kela med säger han. (Jag är mamma helt enkelt *Ler brett*)
Jag är lite nogrannare än Robban på att hålla på tiden och verkligen gå upp vid 19:30, iallafall de dagar det är dagis. Me like fasta rutiner.
Idag var Robban dock attans noga med att få upp Liam prick 19:30. Kan ha något att göra med att det är Robinson på tv kl 20:00. Robban gick uppåt, men Liam dröjde sig kvar i tv rummet och masade sig sakta, sakta utåt. Så pass sakta att han hann höra reklamen för att Robinson snart skulle börja på tv.
- Är det Robinson idag? DET vill jag se!! Sa han
Jag: Men du ska gå upp och lägga dig nu.
L: Men jag vill ju oxå se Robinson.
J: Men VI ska inte heller titta på det. Pappa ska se på nyheterna på en annan kanal då ju.
L: Så där säger du ju bara för att inte jag ska bli ledsen, sen tittar ni på det iallafall.

Jag måste verkligen lära mig att den killen tänker lite längre än dom flesta. Och framför allt längre än mig.
Gissa vem som kommer att komma tassande lite efter 20 för att kolla vilken kanal vi har på.