trullsans pläjs

2011-12-31
21:39:09

Porrige Björn Borg.

Det var precis en reklam på tv. Jag såg inte vad dom gjorde reklam för, men där var iallafall en bild på Björn Borg, vilket fick mig att tänka på en sak som jag lurade i Benjamin för ganska så länge sedan.
Han kom till mig och sa att han skulle vilja ha Björn Borg kalsonger. Förmodligen för att någon annan i skolan ha sådana, men självklart så vill han ju vara som alla andra. Och tack vare min näsa för rea och fynd så har han numera fler par BB kalsonger än han använder på en vecka och då bör tilläggas att han byter kalsonger  varje morgon och efter varje gång han har haft gympa och/eller duschat (Ja, sup åt dig av den "viktiga" informationen nu Christine. Benjamin har färgat håret, har flickvän OCH bär Björn Borg kalsonger!!! Där har du väl något att snacka om) Nå väl, efter att han fått sina första par BB kalsonger så var det en dag som jag frågade honom varför han ville ha just BB kalsonger. Detta var självklart baaaara för att dom var såååå mycket skönare än andra kalsonger. Hrm.... och detta visste han innan han fått sitt första par?? Nå väl. Vidare frågade jag om han visste vem Björn Borg är. Nej, det hade han förståss ingen aning om. Jag bara tittade på honom och sa: Björn Borg är en världskänd svensk porrstjärna.
Benjamin blev lite generad och plötsligt så var nog inte dom där kalsongerna skönare än vanliga kalsonger alá Gekås. Lite stammande och nervöst sa han: Me, me, men...det st, st, struntar väl jag i. Jag vill ha dom ändå.
Stackars lilla Benne, vilken elak mor han har. Men givetvis så berättade jag sanningen för honom om vem Björn egentligen är. Och idag förnekar Benjamin å det bestämdaste att han ens gick på porrstjärne storyn.