trullsans pläjs

2015-03-29
23:07:49

Jag är inte beroende, jag kan sluta när jag vill.

Dom som känner mig och dom som läst bloggen under en längre tid VET att jag har tvättmani. Kläder används max 1 dag. Likaså handdukar. Sen åker det i tvätten. Detta resulterar så klart i att jag ALLTID har mycket tvätt. Min (ja för den är inte vår, den är min) tvättmaskin är nästan alltid igång. Den har tur att den iallafall får vila på nätterna. Idag satt jag förresten och kollade på reprisen av "Familjen annorlunda" där mamman i 9 barns familjen (eller är dom fler??) Ilmrud satt och suckade över att hon tvättade 2-3 maskiner tvätt varje dag. Jag fnös till lite för mig själv. 11 personer och 2-3 maskiner om dan?!?!? Vad gör hon med resten av smutstvätten?? 
Nå väl, åter till ämnet. Jag tvättar alltså väldigt mycket varje dag. Med andra ord så går det åt en hel del tvätt och sköljmedel. Sånt passar jag på att hamstra så fort det är erbjudande. När jag sen kommer hem så ställer jag bara ner medlet (fortfarande i påsen) i källaren med avsikten att jag ska packa upp det sen. Det där sen blir dock aldrig eftersom där inte finns någon bra plats att packa upp det på. Den lilla hyllan där finns är liksom aldrig tom. 
Sist vi var på Ikea så köpte vi ny garderob till Liam och idag kom jag på den briljanta idén att den gamla garderoben kunde jag ju ha nere i källaren och förvara bla. Tvättmedel i. Så med Jejjes hjälp så kånkades den ner. Och så började jag ställa in alla medel i den. Jejje vände upp och ner på halva tvättstugan och hittade medel i alla skrymslar och vrår och sa för varje flaska han hittade "Amen mamma!!!!
Jag kände mig lite som en smygsupande alkolist som gömt spritflaskor över allt och som nu skamset fick erfara att jag blivit påkommen. 
Nå väl. Nu är det ordning och reda bland mina medel..... Och jag ska kanske försöka att inte nappa på nästa erbjudande av billigt tvätt/sköljmedel. 

*skäms*