trullsans pläjs

2014-12-28
11:27:49

Det går framåt.

Uppfräschningen av tv-rummet går framåt!! Alla väggar, lister, fönsterkarmar osv. är målade. Brädväggen är på plats och målad och jag är SÅÅÅÅÅ nöjd. 

Nu skulle det ju kunnat vara så att möblerna bara skulle på plats och sen hade allt varit klart. MEN så kom jag ju på att Robban inte alls behövde vara ledig från sitt jobb som målare. Och då körde ju jag och hämtade ett datorskåp som han oxå skulle måla. Jag var och hämtade det i Åstorp i går och det var i så bra skick att jag nästan skämdes för att bara betala 200kr för det. Det enda felet med skåpet var att det som sagt var i helt fel färg. 




Så idag, innan Robban knappt hunnit svälja undan frukostmackan, så tog jag fram piskan. Snärtade till så att det small i rummet, pekade med hela handen på skåpet och vrålade: MÅLA!! NUUUU!! Lydig som han är så tog han snällt på sig arbetskläderna och, med en djup suck, satte igång. 

Känn dig inte stressad kära make. Men är du klar snart??? Är det okej om jag börjar sätta in dator och andra attiraljer medans du målar?? 



Det är "bara" det där skåpet oxå som ska målas. Sen ska det ställas på plats, alla saker sättas in och kaoset kommer att vara ett minne blott. Och Robban ska få din efterlängtade ledighet långt ifrån färgburkar och penslar..... Tills jag får nästa briljanta idé och blinkar med dom blå så att jag nästan får kramp i ögonlocken.